A Sárkány Éve – Spirituális Utazás Törökországban

Ár: 2118 EUR

Útvonal: Isztambul-Kappadókia-Konya-Gaziantep-Sanliurfa-Mardin

Időtartam: 12 nap / 11 éjszaka

Fő attrakció: Ősi Mezopotámia templomai

Értékelés:

A Sárkány Éve  Spirituális Utazást egy misztikus sorozat ihlette. A sorozatot Atiye ajándéka címmel te is megnézheted a Netflixen.

Atiye finom érzékeléssel megáldott festőnő, akivel folyamatosan kommunikál Göbekli Tepe, az emberiség történelmének egyik legősibb és legtitokzatosabb szakrális építménye. Ez az életeken átnyújtózó kapcsolódás Atiyet újabb és újabb kalandokon át vezeti, Isztanbultól el egészen a szír határig.

2022 nyarán mi is elindultunk Atiye nyomában, felkerestük azokat a szakrális erőhelyeket, ahol ő is járt és csodákra bukkantunk ismét. Ezeket a csodákat osztottuk meg azokkal, akik velünk vágytak bepillantani 2023-ban Törökország ősi, szellemi örökségébe. És persze ahogyan az lenni szokott, minden Szakrális Utazás újabb fátylakat emel fel, így elindulunk ismét Törökországba, újabb titkok nyomában.

Ebben az évben még inkább elmerülünk az Ősi Mezopotámia mítoszainak és titkainak felfedezésében. Vezet minket Tiamat, az ŐsSárkányAnya, akinek könnyeiből az Eufrátesz és Tigris folyók megszülettek!

Várunk Téged is szeretettel:

A Sárkány Éve, Atiye nyomában Sárkányföldön– Spirituális Utazás Törökországban

Kriszta & Karim vezetésével

2024. szeptember 19-30.

1 FÉRFI TUD MÉG JELENTKEZNI!

JELENTKEZÉS

Mivel utazunk a Sárkány Éve Spirituális Utazáson Törökországban?:

Szent Házasság misztérium * a „Találkozás” Tengelye * Szufi Mesterek és Szufi tanítások * Tündérvilág * Shahmaran mítosza * Tiamat sárkányenergiája * Sumérek hagyatéka, Sumér karma gyógyítása * a Kőkor anyajogú tudatossága * Megalitok és az elveszett Ősi Civilizációk * Szakrális Szexualitás * Jézus tiszta hagyatáka * Orion-Ozirisz-Nimród tanításai * Szent Katalin, Theodóra, Templomosok, Mária Magdaléna * Sárkány Misztérium * Inanna mítosza

Talán felteszed a kérdést, hogy hogyan fér mindez bele egyetlen útba? Hogyan kapcsolódik ennyi különböző kultúra, mitológia, tanítás ahhoz az ősi Földhöz, ami a mai Törökország területe? És pont ez a csoda az egészben. Ahogy összefutnak itt szálak, és az összekapcsolódó szálakból kinyílik a Szem az elfátyolozott titkora, rejtett összefüggésekre.

A Sárkány Éve Spirituális Utazás tervezett programja:

 

Szeptember 19.

Repülés Isztambulba, transzfer a szállodába, mely a Kék Mecset és az Aya Sophia szomszédságában található.

Nyitó kör a hotelben és a Hippodrom Téren az egyiptomi Obeliszknél.

Privát engedéllyel felkeressük az Elsüllyedt Palotát, az az Isztambul alatti ciszterna rendszer látogatható részét. Itt ebben a földalatti, vízi varázsvilágban tartjuk a nyitó szertartásunkat, és összekapcsolódunk az Aya Sophia földalatti részével.

 

Szeptember 20.

Reggel Aya Sophia és Kék Mecset felkeresése. Délután hajózás a Boszporuszon. Ellátogatunk Yahya Effendi, Szufi Mester szentélyéhez, ahol szív-nyitó meditációval kapcsolódunk, hiszen a Szufizmus az Iszlám misztikus irányzata, a Szív őtja.  Este Kerengő Dervis program (reggeli).

Szeptember 21.

Repülés Kappadókiába, hangolódás a Tündérkéményeknél, transzfer a szállodába (reggeli).

Szeptember 22.

Délelőtt a Soganli Völgy kápolnái és templomai , majd napnyugtánál squados kirándulás és Őszi Nap-éj egyenlőség Szertartás Kappadókia csodálatos tündér-világában (reggeli).

Szeptember 23.

Utazás Konyába, Rumi városába. Szufi kapcsolódás és szertartás Rumi és Tebrizi Shams mecseteiben (reggeli)

Szeptember 24.

Utazás Gaziantepebe, útközben Shahmaran kígyó-vára (reggeli)

Szeptember 25.

Zeugma Mosaic Múzeum, Meditáció az Eufratesz folyón, utazás Sanliurfába, útközben Sayburc megalit temploma (reggeli, vacsora).

Szeptember 26.

Göbekli Tepe, Sogmatar templomai (reggeli, ebéd).

Szeptember 27.

Reggel Ábrahám Próféta barlangja, majd utazás Mardinba, Törökország egyik legvarázslatosabb városába. Útközben szertartás Karahan Tepénél, Göbekli Tepe   (reggeli).

Szeptember 28.

Mor Hananyo Kolostor, Dara ősi városa, ebéd Beyazsuban a folyónál  (reggeli, ebéd).

Szeptember 29.

Szabad program, lehetőség Mardin zegzugos útcáinak, és aprócska boltjainak egyéni felfedezésére. Napnyugtánál záró-kör a hotelben, majd búcsú-vacsora. (reggeli és vacsora).

Szeptember 30.

Hazautazás (reggeli).

A Sárkány Éve Spirituális Utazás részvételi díja:

2388EUR/fő kétágyas szobákban min. 22 résztvevő esetén.

ARANY KEDVEZMÉNY!

2188 EUR/fő, amennyiben a jelentkezésed megtörténik március 31-ig!

EZÜST KEDVEZMÉNY!

2288 EUR/fő, amennyiben a jelentkezésed megtörténik június 11-ig!

KEMET SZERELMESI KEDVEZMÉNY!

2118 EUR/fő, ha már utaztál velünk és jelentkezésed megtörténik március 31-ig!

A részvételi díj tartalmazza: a szállásokat 3-4 csillagos szállodákban, a transzfereket, belépőket, étkezést a program szerint, helyi idegenvezetőt 4 napra (ahol ez szükséges), a spirituális vezetést, programokat és szertartásokat, a sofőr és idegenvezető alap borravalóját

A részvételi díj nem tartalmazza: a repülőjegyet (nemzetközi és belső), italokat, egyéb étkezéseket, biztosítást, más borravalókat

FIGYELEM! Esetleges törökországi áremelkedés esetén az utazási iroda az ár változtatásának jogát fenntartja!

 

JELENTKEZÉS