Rólunk

Rólunk írták:

„Krisztával és Karimmel a világ végéig is elmennék!”

Hiszünk abban, hogy MINDEN LEHETSÉGES!

Még a Világ végére tett utazás is! Sőt még tudunk még azon is túl utazni akkor, amikor az utazás egyszerre történik a külvilágban és a Lelkünkben!

Az Egyesült Arab Emirátusokban lépve folyton ez a megerősítés jön szembe: MINDEN LEHETSÉGES!

Ezért hoztuk létre a Golden Light Travel Services Utazási Irodánkat az Egyesült Arab Emirátusokban.

Szeretnénk kitárni utazóink előtt a Világot, egyre táguló Világot, ahol MINDEN LEHETSÉGES! Lehetséges még a Világ felfedezése is, egyedi módon, a tömegturizmus keretei közül kilépve.

GOLDEN LIGHT, azaz ARANY FÉNY!

Mert mi így éljük meg a saját utazásainkat. Minden egyes új kaland Fénybe burkolja a mindennapjainkat. Szeretünk utazni, megtapasztalni a különböző országok, népek, emberek világát, mindennapjait. És szeretjük ezt tenni kényelmesen, igényesen, olyan körülmények között, melyek egyszerre táplálják a Testet, és a Lelket. Így az utazás nagy kalandja Arany Fénybe burkolja a mindennapokat…

És kik vagyunk mi? Tudj meg többet rólunk!

A Golden Light Travel Services Llc Utazási Iroda tulajdonosai Mohamed AbdelKarim Mousa (Karim) és Veres Krisztina (Kriszta).

Karim 20 éve vezet már csoportokat Egyiptológus idegenvezetőként Egyiptomban. A kezdetektől a helyi utazási irodák legjobb idegenvezetőinek listáján szerepelt, általában őt hívták a VIP csoportokhoz. De Karim ezzel együtt sokkal több, mint Egyiptológus és idegenvezető. Karim családja generációk óta az Iszlám misztikus irányzatának, a Szufizmusnak az útját járja. A Szufik, azaz a „Tiszták” a szíven keresztül közelítenek a valláshoz és életük célja a szív megtisztítása, mely közelebb visz az Istenihez. Karim ebben nőtt fel már kisgyermekkora óta, benne lüktet Rumi költészete és Tebrizi Shams érzékenysége. Így Karim nem egyszerűen történelmi információkat oszt meg, hanem a szavaiban életre kelnek az ősi templomok és szobrok, a piramisok és más történelmi helyszínek…

Kriszta kisgyermekkora óta utazni vágyott és a mítoszok bűvöletében élt. Angolul tanult, mert tudta, hogy a világ felfedezéséhez szüksége van a nyelvtudásra. Egyetemi tanulmányai után egyértelmű volt, hogy az utazási szakmában szeretne dolgozni. Utazási ügyintézőként, majd sales és marketing managerként eltöltött 7 éve alatt kitanulta az utazási szakma csínját-bínját, így járt életében először Egyiptomban is. Első egyiptomi utazása hatalmas fordulattal a spirituális útkeresés fel irányította, mely elvitte először Avalonba (Glastonbury), majd Egyiptomba, ahol 2011 óta él. Kriszta a különböző helyeket a történelem mögötti rejtett történelem, a mítoszok és szimbólumok világán keresztül fedezi fel, és ezt a varázslatot osztja meg régóta azokkal, akik az ő spirituális vezetésével utaznak kívül és belül.

Karim és Kriszta találkozása létrehozta a közös álmukat a Golden Light Travel Services Utazási Irodát.

Szakrális Utazások

A Golden Light Travel Services elsődlegesen spirituális utazásokat szervez már több éve. Elsődlegesen Egyiptomban, ahol évi 20-25 spirituális csoport utazik velünk, és immár a világ olyan különböző pontjain is, melyek energiája megszólít minket.

A csoportjainknak és egyéni utazóinknak továbbadott különleges információk, a gondosan kiválasztott helyszínek, hotelek, éttermek és a minden egyes apró részletre kiterjedő figyelem az, ami a Golden Light útjait annyira sikeresekké teszik, hogy utazóink pár év alatt 5-6 alkalommal is velünk tartanak.

Turista utazások

Az utóbbi években a spirituális utakon velünk kalandozók elkezdték hozzánk irányítani kevésbé spirituális, de mégis különleges, mélyebb élményre vágyó rokonaikat és barátaikat is. Így a Golden Light Travel Services kínálatába belekerültek turista utazások is.

Utazási ajánlataink csak olyan csomagokat tartalmaznak, melyek minket is tápláltak és elvarázsoltak. De mindez tovább alakítható az utazók saját vágyai, elképzelései szerint!

Szeretettel várunk a Világ külső és belső közös felfedezésére!

Kriszta & Karim