Mária Magdolna

Ki volt Mária Magdolna?

„Mária Magdaléna nem egy erőtlen, Jézust követő, bűnbánó szajha volt, hanem egy hatalmas erővel rendelkező nő, aki bátorsággal és elszántsággal nézett szembe a félelmeivel. Merész volt, és metszően állította az igazát. Szabad volt, s ezt sokan irigyelték tőle… Mária Magdaléna egy nemes, gyönyörű és tápláló asszony, aki előhívja belőled annak az emlékezetét, aki valójában vagy.” (Részlet Flo Aeveia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című csatornázott könyvének előszavából)

Rengeteg könyvet írtak már Mária Magdolnáról.

Az életét dokumentáló könyvek, regények, csatornázott könyvek sora. Mindegyikben megjelenik az az esszencia, mely Mária Magdaléna, de történetei olykor ellentmondanak egymásnak. Több, mint 15 éve már, hogy Flo Aevia Magdaléna – ő írta az Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című könyvet – Budapesten járt, az Istennő Templomban. Az egyik esti programon csatornázott Magdalénától, és az üzenetben Magdaléna azt mondta, hogy ne a történeteiben megjelenő fizikai tényeknek adjuk a figyelmet, hanem az energiájának.

Ez akkor nagyon megérintett, mert pontosan így éreztem.

Magdalénáról azért van sok, olykor egymásnak ellentmondó földi történet, mert arra akarja felhívni a figyelmet, hogy nem ezek a fizikai tények a fontosak, hanem az esszencia, amit elhozott nekünk. Ez az esszencia áthat minden történetet és ébreszti a Lelkünket.

 

Egyiptomban éltem már és első Siwai utamra készültem, amikor rábukkantam arra az elképzelésre, hogy Mária Magdaléna Kleopátra Királynő unokája volt. Ez velem teljesen együtt rezeg, a Lelkem azonnal igennel válaszolt erre a történetre, ott volt az érzés, hogy hogyan is lehetne másképpen.

Mária Magdolna Kleopátra egyiptomi királynő unokája? Hogyan lehetséges ez?

Kleopátra és Markusz Antóniusz szerelméből született egy ikerpár. A lányt Kleopátra Szelénének, a fiút Alexander Héliosznak hívták. Szüleik halála után a gyermekeket Rómába hurcolták, ahol Alexander eltűnik, Kleopátra Szeléné viszont felnő és római nevelést kap. Kleopátra Szelénét Róma összeházasította II. Juba Amazigh Herceggel, és a párt visszaküldték Afrikába, Mauretániába – amely akkor Egyiptomhoz hasonlóan római provincia volt -, hogy Róma felügyelete alatt kormányozzák ezt az Amazighok lakta földet.

A házasságot Róma tervezte, de ennek ellenére a pár szerelemre ébredt egymás iránt, és együtt, egymás mellett, egyenlő félként kormányoztak, mint király és királynő. Házasságukból több gyermek született, köztük egy lány, akinek a nevét nem jegyezték le. Ez a leány lehet Mária Magdolna.

Magdaléna így három királyi vérvonalból származik. Egyiptom, Róma és az Amazighok királyi vonalából. Teljesen méltó származás ez az Ősi Egyiptom utolsó beavatott Királynő-Papnőjének.

Mert mélyen hiszünk benne, hogy Mária Magdolna Kemet utolsó beavatott Királynője, ahogy Yeshua – Jézus – az utolsó beavatott Királya. Az ő feladatuk nem az volt, hogy Egyiptomban uralkodjanak, hanem az, hogy az emberi szívek Királynőjévé és Királyává váljanak.

Mária Magdolna és Yeshua Szent Házasságából elindult egy vérvonal…

– Engedje meg, hogy bemutassam Jézus Krisztus és Mária Magdolna egyetlen lányát, Sára-Támárt. A francia királyi dinasztia megalapítóját, egyben a mi ősanyánkat…

– Hallja a galambokat? Sára-Támár, a tiszta szív jelképei. Később a leszármazottjai, a katárok is a galambot választották jelképükké.

– Ezért akarta kiirtani az egyház a katárokat?

– Igen, részben. Mivel a birtokukban lévő tárgyak és kéziratok segítségével bebizonyíthatták, hogy Jézus és Mária leszármazottai vagyunk, így a puszta Szakrális Zarándoklat Dél-Franciaországbanjelenlétünk is fenyegetővé vált az egyház számára. Férfiak, nők, gyerekek egyaránt veszélyeztették Rómát, tehát úgy döntöttek, mind egy szálig kiirtanak bennünket, hogy a titok örökre titok maradjon…”

Kathleen McGowan gyönyörű könyvéből idézek, A gyűrű titkából. Csodálatos könyv Magdalénáról, leszármazottairól, katárokról és Dél-Franciaország titkairól.

Sok minden mélyen megérintett Kathleen könyvében, de a legjobban az rázott meg és fel, hogy ma már ennyi generáció óta bárki – te is, én is – hordozója lehet Magdaléna és Easa (Jézus) vérvonalának…

Mária Magdolna esszenciája, amely mindannyiunknak része lehet:

 

“Ki ez a Mária?…Mária, aki úgy ismerte Istent, ahogyan ő nem. Mária, aki megkérdőjelezte a hitét, egész hitrendszerét….A lány merész volt és metszően állította az igazát. Erősebb volt benne a saját igazsága, mint a szükség, hogy az apja egyet értsen vele. Mária szabad volt…” (FloAeviaMagdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

„Minden egyes tapasztalás, amit a Szerelem erejéből átéltem a különböző idősíkok szerelmes találkozásaiban,  táplálta saját vágyamat arra, hogy átöleljem annak testét, aki még sosem öltött eddig testet. Bár én ismertem a Csillagokban lakozó Lelkét úgy, mint saját Lelkemet. Ő volt az én Lelkem csillagfényben tükröződő másik fele, és én voltam az Ő Lelkének azon része, aki már testként is tapasztalta magát.

Vágyam táplálta az ő vágyát, hogy egyszer majd elinduljon vándorútra Csillag-otthonából és megmutassa magát formában is. Vágyunk hívta közelebb és közelebb az időt, amikor majd újra-egyesülnek Lelkeink a formák világában és testként is összeérünk. Mária Magdalénaként és Jézusként.

És vágyunk így lesz eszköze annak, hogy beteljesítsük a küldetésünket. Saját testet öltésünkből és Szerelmünkből kaput nyissunk, melyen keresztül Lemúria valósága sűrűsödni kezd és fantázia-képből mindennapi valósággá válik.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Csatlakozz hozzánk szeptemberben, amikor Mária Magdolna lépteit követjük Dél Franciaországban és Katalóniában!

KATTINTS A RÉSZLETES PROGRAMÉRT!

Categories: